Polisa Privatnosti

Poslednji put ažurirano: 17. mart 2023.

Dobro došli na našu web stranicu. Naš dom za stara lica poštuje vašu privatnost i posvećen je zaštiti vaših ličnih podataka. Ova polisa privatnosti će vam objasniti kako se vaši lični podaci koriste kada posetite našu web stranicu ili komunicirate s nama.

 1. KO SMO MI?

Naš dom za stara lica MG, sa sedištem u Kralja Petra Prvog, Čurug, je upravnik ove web stranice. Imamo odgovornost za vaše lične podatke.

 1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Možemo da prikupimo, koristimo, skladištimo i prenesemo različite vrste ličnih podataka o vama, koje smo grupisali kako sledi:

 • Identifikacioni podaci: uključujući ime, prezime, korisničko ime ili slični identifikator.
 • Kontakt podaci: uključujući adresu, e-mail adresu i telefonske brojeve.
 • Tehnički podaci: uključujući internet protokol (IP) adresa, vaše podatke o prijavljivanju, tip i verziju pregledača, podešavanje vremenske zone i lokaciju, tipove i verzije plug-in-a vašeg pregledača, operativni sistem i platformu i druge tehnologije na uređajima koje koristite za pristup ovoj web stranici.
 1. KAKO PRIKUPLJAMO VAŠE PODATKE?

Možemo prikupiti podatke o vama kroz sledeće metode:

 • Direktne interakcije: Možete nam dati svoje identifikacione i kontakt podatke tako što ćete popuniti obrazac ili komunicirati s nama putem e-maila, telefona, društvenih medija ili na neki drugi način.
 • Automatske tehnologije ili interakcije: Kada koristite našu web stranicu, možemo automatski prikupljati tehničke podatke o vašoj opremi, pretraživanju i obrascima. Prikupljamo ove lične podatke korišćenjem kolačića (cookies), dnevnika servera i sličnih tehnologija.
 1. KAKO KORISTIMO VAŠE PODATKE?

Koristićemo vaše lične podatke samo kada je to zakonom dozvoljeno. Najčešće ćemo koristiti vaše lične podatke u sledećim slučajevima:

 • Gde je potrebno da izvršimo ugovor sa vama.
 • Gde je to potrebno za naše legitimne interese (ili trećih lica) i vaši interesi i osnovna prava ne prevladavaju nad tim interesima.
 • Gde je to potrebno da se pridržavamo zakonske ili regulatorne obaveze.
 1. VAŠA PRAVA

Imate prava u odnosu na svoje lične podatke:

 • Pravo pristupa: Imate pravo da zatražite kopije svojih ličnih podataka.
 • Pravo na ispravku: Imate pravo da zatražite ispravku ličnih podataka koji su netačni. Takođe imate pravo da dopunite lične podatke koji su nepotpuni.
 • Pravo na brisanje: Imate pravo da zatražite brisanje svojih ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na ograničenje obrade: Imate pravo da zatražite da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prenosivost podataka: Imate pravo da zatražite da prenesemo lične podatke koje smo prikupili na drugu organizaciju, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected].

 1. KOLAČIĆI

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili bolje iskustvo korišćenja naše web stranice.

 1. PROMENE U OVOJ POLITICI PRIVATNOSTI

Bilo kakve buduće promene naše Polise privatnosti će biti objavljene na ovoj stranici. Molimo vas da redovno proveravate ima li ažuriranja ili promena naše Polise privatnosti.

 1. KONTAKT

Pitanja, komentari i zahtevi u vezi ove politike privatnosti su dobrodošli i trebaju biti upućeni na [email protected].

Datum: 17 Mart, 2024.