Naše usluge

Zakažite posetu domu:

Naš centar pruža visokokvalitetne usluge boravka za starije osobe uz stalnu profesionalnu negu.

staracki dom čurug

Razumemo da se potrebe i želje naših korisnika menjaju kako starost napreduje, i zato pružamo sveobuhvatne usluge koje su prilagođene svakom individualnom korisniku.

Boravak za stara lica uz stalnu profesionalnu negu

Naša profesionalna ekipa medicinskih sestara i negovatelja je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, da obezbedi brigu, podršku i pomoć našim korisnicima. Mi se pobrinemo da se svaka osoba oseća sigurno, poštovano i voljeno.

Pružamo širok spektar usluga koje uključuju, ali nisu ograničene na: svakodnevnu negu (uključujući higijenu, oblačenje, hranjenje), medicinsku negu (uključujući administraciju lekova, redovne zdravstvene provere, fizikalnu terapiju po potrebi), kao i emotivnu podršku i društvene aktivnosti za poboljšanje kvaliteta života naših korisnika.

Posetite nas:

Usluge stalnog boravka podrazumeva negu 24 sata sedam dana u nedelji

Naša usluga stalnog boravka osigurava neprekidnu negu 24/7, obezbeđujući našim korisnicima sigurnost i brigu u svakom trenutku. Naše stručno i posvećeno osoblje pruža neophodnu podršku u svim aspektima dnevne nege, medicinske potrebe i društvene interakcije. Ova sveobuhvatna usluga omogućava našim korisnicima da žive svoje starije dane bezbrižno i s punim dostojanstvom.

Usluge privremenog smeštaja 

Naša usluga privremenog boravka dizajnirana je da pruži bezbrižan smeštaj kako zavisnim, tako i nezavisnim korisnicima na određeni broj dana. Ova opcija je idealna za situacije kada je porodica privremeno sprečena da brine o starijem ili bolesnom članu domaćinstva iz različitih privatnih razloga.

Tokom njihovog boravka, pružamo isti visok nivo nege i podrške kao i našim stalnim korisnicima, uključujući medicinsku pomoć, dnevnu negu i društvene aktivnosti. Na taj način omogućavamo porodicama da imaju miran um, znajući da su njihovi voljeni u sigurnim i stručnim rukama dok su oni privremeno odsutni.

Imate pitanje?